Tyreso centrum

Tyresöfestivalen 2017

Tyresöfestivalen den 2 september!

Tyresö Centrum

02 september 2017 - 02 september 2017 12:00 - 17:00

Lördag den 2 september arrangeras Tyresöfestivalen i närheten av Tyresö centrum, där vi kommer vara på plats och filma. Festivalen håller på mellan 12 och 17 och under den tiden kommer det finnas massor med intressant att se på. Många lokala sportföreningar och företag kommer vara på plats och ställa ut, med olika spännande aktiviteter som bungy-runs, porträttfoton, schack, gymnastik, folkdans och mycket mer.

Utöver det kommer det vara uppträdanden samt prisutdelningar för ”Årets kulturförening”, ”Årets idrottsförening” och även utmärkelsen ”Utmärkt förening”. Vi rekommenderar starkt att alla Tyresöbor kommer dit! Vi kommer också vara på plats och filma allt spännande som händer.

Register Now

Register Now

© 2018 Bo I Tyresö, Webbdesign skapad av BliStar AB

Välkommen till Bo i Tyresö!

För att kunna fortsätta regelbundet tillverka och producera intressant material för alla Tyresöbor och Tyresöintresserade behöver vi ert stöd. Vänligen, prenumerera på vår YouTube-kanal och gå mer i vår Facebook-grupp. Det hjälper oss väldigt mycket, samtidigt som det gör så att ni aldrig missar några spännande nyheter från oss.

 

Hoppa till verktygsfältet